söndag 6 juli 2008

Dreadlocks cant live inna tenement yard

Semestern är äntligen här. Så skönt att sluta slava för babylon för ett slag och få lägga tiden på att påta i trädgården och reparera taket så vi har torrt över huvudet när vintern åter sveper in med sin isande slöja. Även om det blev mycket tuffare än vi trodde ur ett ekonomiskt perspektiv att flytta ut i skogarnas och bergens rike så är det värt det varje sekund. Vi mår alla bättre här än inne i stan. Att se berg varje morgon, alla fåglar som kvittrar, att vandra ner över gräsmattan och över vägen för att ta ett nattdopp i tjärn. Underbart!

Uppdateringarna kommer antagligen inte bli fullt lika frekventa nu under Juli, men hold on tight. Jag chillar bara lite under äppelträdet med lille Zebulon! Rastafari! Selassie I!

Här kommer lite sköna vibes ifrån Jacob Miller. Ta hand om varandra nu!

2 kommentarer:

Jacob Hjort sa...

Får man fråga hur lantlig du bor?

Dangereux sa...

Inte extremt! I utkanten av en ort i Hälsingland. Det är ett bostadsområde men åt ena hållet vätter en stor gräsyta nedåt och så ligger en tjärn därefter och ett par hundra meter ovanför börjar de djupa skogarna och bergen finns överallt runt om =)

Inte omöjligt att vi ordnar en riktig gård i framtiden dock, bli mer självförsörjande... Ital. Men Jah får visa vägen, han kanske vill något helt annat.